ΟΡΙΣΤΙΚΟ 100% | ΠΥΚΝΑ ΧΙΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ !!








Οριστικό θα πρέπει να θεωρείται το γεγονός ακόμα και κατά 100%, για πυκνά χιόνια από την Τρίτη ακόμα και σε πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα, αρχικά της Θράκης και της Μακεδονίας αλλά και σε περιοχές της Ηπείρου και της Θεσσαλίας με χαμηλό υψόμετρο.

ΘΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ !!

Η πρόβλεψη που πρώτοι εμείς δώσαμε Πανελλαδικά και όλοι στηρίχτηκαν σε αυτή μας την πρόβλεψη, πέφτει για ακόμα μία φορά μέσα όπως φαίνεται επίσημα και από τα μοντέλα πρόβλεψης καιρού.
Μάλιστα μέσα στην Τρίτη η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση αρχικά σε όλη την βόρεια Ελλάδα με την θερμοκρασία να μη ξεπερνάει τους 4-5 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι, ενώ μέσα στην Τετάρτη, τα χιόνια θα κατέβουν ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο ως και στην ανατολική Στερεά Ελλάδα και την Αττική.
πηγη


Χιόνια θα πέσουν και στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Πελοποννήσου πάνω από τα 500-600 μέτρα υψόμετρο. Χιονόπτωση θα δεχτεί και η πόλη της Θεσσαλονίκης μέσα στην Τρίτη, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να το στρώσει και στο κέντρο της πόλης αν είναι λίγο πιο πυκνές οι χιονοπτώσεις ως το πρωί της Τετάρτη










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου