Πάγωσαν ΟΣΟΙ το έμαθαν - Γιατί τα βρόντηξε ο Καϊμακάμης από την υπόθεση Παντελίδη;;


Πάγωσαν ΟΣΟΙ το έμαθαν - Γιατί τα βρόντηξε ο Καϊμακάμης από την υπόθεση Παντελίδη;;


Έχουμε όλο το παρασκήνιο

Το γεγονός που προβλημάτισε πολλούς


Πρώτα από όλα ας ξεκαθαρίσουμε κάτι σοβαρό...

Τι εστί Καϊμακάμης; Καϊμακάμης σημαίνει Μπερτάκης, ο επιχειρηματίας που είχε σαν παιδί του τον Παντελίδη. Ο άνθρωπος που τον ανακάλυψε, που τον ανέδειξε, που τον στήριζε σαν παιδί του. Αυτός, ο Μπερτάκης δηλαδή, πρότεινε στην οικογένεια Παντελίδη, τον Καϊμακάμη που τον πιστεύει απόλυτα και πιθανόν, όχι άδικα.



Οι πληροφορίες λένε, ότι οι σχέσεις πλέον Μπερτάκη και οικογένειας Παντελίδη, δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο... Έχουν ψυχρανθεί και δύσκολα επανέρχονται. Ο Μπερτάκης μάλιστα πρότεινε να πληρώσει την κηδεία Παντελίδη και όλα τα έξοδα, η οικογένεια όμως αρνήθηκε, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα. Πάμε τωρα στο ζουμί...
Γιατί έφυγε από την υπόθεση ο κύριος Καϊμακάμης; Τι διαφορετικό πίστευε από την οικογένεια Παντελίδη; Ο κύριος Καϊμακάμης εκτιμούσε ότι η υπόθεση δεν χρειαζόταν να φτάσει στις αίθουσες των δικαστηρίων.
Το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του Παντελίδη 2,75mg/l και το DNA δεν άφηνε περιθώρια δεύτερων σκέψεων. Ο πρώην δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη είχε ξεκινήσει επαφές με τους άλλους δικηγόρους, από την οικογένεια Αρναούτη και Κυριάκου, για μια σοβαρή πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού.
Σε αυτό διαφώνησε κάθετα η οικογένεια Παντελίδη. Επιμένουν στην γραμμή «δεν οδηγούσε ο Παντελής» «να λάμψει η αλήθεια» όλα αυτά, κόντρα σε όλα τα πορίσματα, τροχαίας, πυροσβεστικής, DNA ,ιατροδικαστών... Γιατί όμως η οικογένεια Παντέλιδη δεν θέλει έναν τίμιο συμβιβασμό. Άγνωστο... Αυτό είναι το αντικείμενο ενός άλλου ρεπορτάζ...
πηγηhttp://eimaste-edo.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου