Απίστευτο: Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στα social media με τραγούδι του Παντελίδη: «Όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι…»


Απίστευτο: Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στα social media με τραγούδι του Παντελίδη: «Όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι…»

Για άλλη μια φορά έχει γίνει πανικός με την Φαίη Σκορδά και τους θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη! Είναι γνωστό πως έχει ανοίξει στην κυριολεξία πόλεμος εναντίον της παρουσιάστριας για τα σχόλια και τους χαρακτηρισμούς που έκανε για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή 2 μέρες πριν τον θάνατο του!

Επίθεση από φίλους του Παντελή Παντελίδη στην Φαίη Σκορδά! Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια…

Όλες αυτές τις ημέρες, η Φαίη είχε κρατήσει την σιωπή της και δεν ήθελε να δώσει κάποια απάντηση για το θέμα, περιμένοντας να ξεχαστεί! Κανείς όμως δεν το ξέχναγε αφού η οργή των θαυμαστών του Παντελίδη γινόταν όλο και μεγαλύτερη! Έφτασε λοιπόν η μέρα, όπου η παρουσιάστρια ήρθε να δώσει την δική της απάντη στο όλο θέμα…κάτι που πραγματικα μας ξάφνιασε! Όπως θα δείτε σήμερα στο Youweekly.gr, το fan club της Σκορδά μέσα από την σελίδα της ήρθε να δώσει την δική του απάντηση με το τραγούδι, «Είχα κάποτε μια αγάπη», γράφοντας χαρακτηριστικά: «den dexeste na krino kapion esis giati krinete emena
eiste kaliteroi malon oxi sto idio kazanh vrazoume oloi apla vgazoume ta apothimenamas vrizontas kapion alon,,
den grafw ellhnika etsi apla na sas doso trofi na sxoliazete
an opos lete eiste anoteroi apo mena giati asxoliste me enan katotero malon gia na sas dosoun shmasia….kai twra perimeno ta vrsidia sas vgale ta apothimenasas edw»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου